Scanprofielen

Alle scanactiviteiten op aanvraag (On Demand) zijn gebaseerd op profielen die specifieke parameters aangeven, zoals bestandstypes, bestandsextensies, scanlocaties, de standaardactie of de scandiepte. Open de dropdown menu met de knop  en selecteer het profiel. De scan begint automatisch.

AV29

Profiel Snelle Scan

Dit scanprofiel controleert de locaties op uw pc waar de meeste virusaanvallen plaatsvinden. Het controleert op rootkits en scant ook het register en alle actieve processen en tijdelijke bestanden op uw computer.

Profiel Volledige Scan

Dit is een compleet profiel, waarmee alle bestanden op alle harde schijven worden gescand. Hoelang de scan duurt, hangt af van de snelheid van uw computer, het aantal opslagapparaten, de bestandstypes en hoeveel gegevens u heeft opgeslagen.

Aangepaste scanprofielen

Een tijdbesparend alternatief voor het scannen van bepaalde mappen of schijven die u vaak gebruikt, zonder de hele computer te scannen. Volg deze handleiding om een aangepast scanprofiel te maken.