Premium Protection Handleidingen

Vind de hulp die u nodig heeft met gedetailleerde handleidingen van de verschillende ascpecten van de BullGuard beveiliging.

Geavanceerde back-upinstellingen

 

Met behulp van de Geavanceerde back-upinstellingen, toegankelijk via de Back-up menuknop > Profielen beheren knop > tabblad Hoe, kunt u uw profiel verder aanpassen door speciale functies als versleuteling, versienummering en back-upcompressie toe te voegen.

 

 

backup11.png

 

 

 

Mijn back-up synchroniseren: BullGuard is voorzien van een synchronisatiemodus die in combinatie met de ingeplande back-up werkt.

 

De synchronisatiemodus kan ruimte besparen op de Online Drive door oude bestanden te verwijderen die u ook van uw computer hebt verwijderd. Dit is met name handig als u back-up gebruikt om uw werkbestanden op te slaan - op deze manier bewaart u alleen de meest recente versies op de back-upschijf.

 

Tooltip: als u de muisaanwijzer over deze optie beweegt, dan zullen er meer details daarover weergegeven worden.

 

 

 

backup06.png

 

ExclamationMarkBELANGRIJK

 

Als u per ongeluk een bestand van uw computer verwijdert terwijl u de 'Synchronisatiemodus' hebt ingeschakeld, wordt dat bestand ook van de back-up verwijderd zodra de geplande back-up begint.

 


 

 

 

 

 

 

Mijn back-up comprimeren: Alle gegevens in de online back-upruimte worden gecomprimeerd om zo weinig mogelijk ruimte te gebruiken.

 

Echter, als u deze optie gebruikt zijn de bestanden niet meteen toegankelijk als u de back-up wilt openen. Als u vaak uw back-updrive raadpleegt en wilt dat de bestanden snel te vinden zijn, adviseren wij u om deze optie niet te gebruiken.

 

Tooltip: als u de muisaanwijzer over deze optie beweegt, dan zullen er meer details daarover weergegeven worden.

 

 

 

backup10.png

 

 


 

Mijn back-up versleutelen: De overdracht naar onze back-updrive wordt standaard gecodeerd om de gegevens die u naar onze servers stuurt maximaal te beveiligen. Echter, als u deze optie aanvinkt, worden de gegevens die u op onze servers plaatst gecodeerd met een wachtwoordzin die alleen bij u bekend is.

 

Tooltip: als u de muisaanwijzer over deze optie beweegt, dan zullen er meer details daarover weergegeven worden.

 

 

 

backup08.png

 

 

ExclamationMarkBELANGRIJK

 

Als u per ongeluk de wachtwoordzin vergeet, bent u uw bestanden kwijt en kunt u ze niet meer terughalen.Werknemers van BullGuard hebben geen toegang tot uw persoonlijke wachtwoordzin waarmee de bestanden zijn versleuteld, en kunnen deze daarom niet herstellen.

 

 

 

 

 

Bestandsnamen versleutelen: Deze optie is bij verstek ingeschakeld zodat de namen van de bestanden versleuteld zijn.  De bestandsnamen die op de Online Drive versleuteld zijn, hebben een andere naam dan het origineel (bvb. “f00001” in plaats van “BG_Installer”)

Tooltip: door over de optie te zweven krijgt u meer details te zien.

 

 

BK23.jpg

Was dit nuttig?