Uw gegevens herstellen

Opgeslagen gegevens terughalen

Met de functie Herstellen kunt u gegevens uit een back-up terugplaatsen op de oorspronkelijke locatie of kopiëren naar een andere plaats op uw computer.

Gebruik voor het herstellen van de gegevens de handleiding Herstellen, waarmee u het gegevenstype, de locatie en de plaats kunt selecteren waar u de bestanden of e-mails terug wilt plaatsen. U start de handleiding met een klik op Uw data herstellen in het Back-up menu van het BullGuard hoofdvenster.

bk33

Handleiding bestanden herstellen

Stap 1

Als u op de knop Uw data herstellen klikt, dan wordt u gevraagd de locatie te selecteren waar de bestanden zijn weggezet - online of Lokaal (een CD/DVD of een lokale/netwerkcomputer of -schijf). Klik op Volgende nadat u de juiste locatie hebt geselecteerd.

Stap 2

Als u een lokale- of netwerkcomputer of -schijf hebt geselecteerd, moet u de locatie van de back-up opzoeken.

Voor bestanden die via Dropbox, One Drive of Google Drive geback-upt zijn, moet u zich met uw inloggegevens aanmelden en daarna naar de locatie van de bestanden bladeren.

Klik op Volgende om verder te gaan.

Stap 3

In het volgende venster moet u de bestanden en de mappen die u wilt herstellen kiezen. Als u klaar bent met het selecteren van de te herstellen data, klikt u op Volgende.

nl

Stap 4

In het volgende scherm moet u de locatie kiezen waar u de opgehaalde bestanden wilt plaatsen. Klik op de knop Start om uw bestanden door BullGuard op te laten halen.

Onderbreek het ophaalproces niet. Wacht tot het proces succesvol is beëindigd. Na afloop van het proces zult u hiervan verwittigd worden via het Berichtencentrum Main14 > Back-up > onderdeel Activiteit.