Netwerkactiviteit

Op het tabblad Netwerkactiviteit vindt u een overzicht van de momenteel door BullGuard bewaakte toepassingen en de ermee geassocieerde netwerkverbindingen.

Het is handig om te controleren welke applicaties gebruik maken van uw internetverbinding. U kunt ook zien hoeveel verbindingen en protocollen een bepaalde applicatie gebruikt.

Om het onderdeel Netwerkactiviteit te vinden open BullGuard, klik op de knop  van het onderdeel Firewall en selecteer de optie Netwerkactiviteit.

U kunt de geassocieerde verbindingen van een programma bekijken door met de rechtermuisknop op de applicatie te klikken en de optie 'Uitvouwen' te kiezen (dit is van invloed op alle applicaties in het informatievenster).

Naam toepassing: Toont de naam van de applicatie, niet de naam van het uitvoerbare bestand dat u hebt toegevoegd aan de firewall.

Lokaal: Het IP-adres van de computer waarop de applicatie is geïnstalleerd.

Extern: De doelcomputer (het IP-adres) voor de betreffende applicatie/verbinding.

Opmerking: Rechtsklikken op een bestand en Programma verkennen kiezen, wordt er een browser venster geopend waarin de locatie van de uitvoerbaare programma getoond is.