Premium Protection Handleidingen

Vind de hulp die u nodig heeft met gedetailleerde handleidingen van de verschillende ascpecten van de BullGuard beveiliging.

Uw licentiesleutel invoeren

 

De licentiesleutel gebruiken om een proefabonnement om te zetten in een betaald abonnement of om een bestaande subscriptie te verlengen met een sleutel die u van een andere online of online winkel aangeschaft heeft.

 

U kunt uw licentiesleutel eenvoudig en snel activeren en dit kunt u op een van de volgende twee manieren doen.

 

1.    Activeer de licentiesleutel via het BullGuard programma

 

Open BullGuard en klik op de INSTELLINGEN knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

 

main_001.png

 

Ga in het venster Instellingen naar Algemeen. Vul onder Licentie de sleutel in en klik dan op Licentiesleutel activeren. Een licentiesleutel kan slechts eenmaal worden gebruikt. Als u de sleutel vaker probeert te gebruiken, krijgt u een foutmelding dat de licentiesleutel al gebruikt is.

 

2.    Activeer de licentie in het onderdeel “Mijn account” van onze website.

 

Ga naar https://www.bullguard.com/activate.aspx en log in met uw accountgegevens. Daarna voeg de licensiesleutel in en klik op de knop Licentiesleutel Activeren.

 

ExclamationMarkLicentiesleutels

 

U krijgt de licentiesleutel bij de aanschaf van een cd van BullGuard of een nieuwe computer met een voorgeïnstalleerde versie van BullGuar of als u BullGuard in een andere online winkel koopt . Het type abonnement en de duur zijn afhankelijk van de aangeschafte versie van BullGuard, en bij een voorgeïnstalleerde versie van de beschikbare aanbiedingen van de computerfabrikant.

 

 

ExclamationMarkDe BullGuard-interface openen

 

U kunt de interface openen met een dubbelklik op het rode BullGuard-pictogram (bij de klok in de rechterbenedenhoek van het computerscherm) of door met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken en BullGuard weergeven te selecteren. U kunt ook dubbelklikken op het BullGuard-pictogram op uw bureaublad.

 

 

ExclamationMarkEen betaalde account gebruiken na opnieuw installeren

 

Als u zich na het opnieuw installeren van BullGuard aanmeldt met de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u de licentiesleutel hebt geactiveerd, kunt u de betaalde account blijven gebruiken. Als u een licentiesleutel gebruikt, schuift de vervaldatum op, dus de resterende abonnementsperiode gaat niet verloren.

Was dit nuttig?