BullGuard Installaties Beheren

Stap 1

Ga vanaf hier naar uw BullGuard-account en meldt u zich aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2

Scrol naar beneden bij het Actieve Installaties onderdeel dat zo eruit zou moeten zien:

Stap 3

Via deze lijst, kunt u de nodige BullGuard installaties In- of Uitschakelen door op de schuijf (de groen gemaarkeerde schuijf  uit  de bovenstaande schermafbeelding).
Elke post in de list wijst aan de Computernaam van de computer waarop de betreffende BullGuard installatie laatst geregistreerd is.

Klik met de rechtermuisknop op Computer en selecteer Eigenschappen (voor Windows Vista, 7) of klik met de rechtermuisknop op de Windows-knop en kies Systeem (Windows 8, 10) om de computernaam te vinden. In het venster dat wordt geopend, moet u de naam van de computer / pc kunnen vinden

Stap 4

Tenslotte probeert u zich met uw BullGuard gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in de BullGuard-toepassing op uw computer opnieuw aan te melden. De BullGuard installatie op deze computer moet actief zijn.