Stapsgewijze handleiding om BullGuard te verwijderen

Als u BullGuard van uw computer wilt verwijderen, volg aub deze handleiding.

Het verwijderingsproces kan worden gestart met behulp van de verwijdertool in de BullGuard-map, op de systeemschijf in Program Files of via het Configuratiescherm > Programma's en Onderdelen.

Voordat u BullGuard verwijdert moet u alle documenten afsluiten en opslaan. Tijdens het verwijderingsproces moet u de computer opnieuw opstarten, waardoor u niet-opgeslagen informatie kunt verliezen.

Stap 1

Het eerste verwijderingsvenster is het welkomstscherm. Klik op Volgende om door te gaan.

Stap 2

In het volgende scherm krijgt u de mogelijkheid om de huidige BullGuard-instellingen te bewaren, voor het geval u de applicatie later opnieuw wilt installeren.

Uninst_Keep_Sett

ExclamationMarkOver het bewaren van de instellingen

De Bewaar de Instellingen optie slaagt alle Antivirus en Firewall instellingen en Back-up profielen op.
Wij adviseren u om de gebruikersvoorkeuren op te slaan als u van plan bent BullGuard later opnieuw te installeren en liever niet alle modules en profielen opnieuw wilt bewerken.

Stap 3

Nadat u op Volgende hebt geklikt, verschijnt een voortgangsbalk die aangeeft waneer het verwijderingsproces is voltooid. Sluit het venster niet voordat het proces is voltooid. Als u het verwijderingsvenster te vroeg sluit, leidt dat tot een onvolledige installatie waardoor u BullGuard later wellicht niet opnieuw kunt installeren.

Uninst_Progress

Voordat de verwijdering voltooid wordt zal er een webpagina geopend worden met het bericht "Bedankt dat u BullGuard gebruikt heeft"

Stap 4

Het laatste venster van het verwijderingsproces voor BullGuard Premium Protection en BullGuard Internet Security vraagt u om uw computer opnieuw op te starten. Kies Nu herstarten om de computer opnieuw op te starten of Ik wil later handmatig herstarten om het opnieuw opstarten van de computer uit te stellen.

Uninst_Done

ExclamationMarkStart de computer opnieuw op

U moet de computer opnieuw opstarten omdat sommige onderdelen van BullGuard, zoals de antivirus- en firewalldrivers, alleen kunnen worden verwijderd tijdens het opstarten van Windows. Als u BullGuard opnieuw installeert zonder dat u de computer opnieuw hebt opgestart, zal het installatieproces niet succesvol kunnen worden afgerond.