Hoe activeert u Identity Protection

Om Identity Protection op te stellen loopt u de volgende stappen door:

1.    Als een BullGuard toepassing op uw computer geïnstalleerd is, dan open die en klik op de knop Naar account gaan in het blokje Identity Protection. Anders klikt u gewoon op de volgende link om de gepaste Mijn Account onderdeel van onze website te zien.

IDP02

2.    Meldt u zich aan met uw BullGuard gebruikersnaam en wachtwoord om het onderdeel Identity Protection te bereiken.

Opmerking: Deze tab is alleen zichtbaar als Identiteitsbescherming beschikbaar in uw land is. Identiteitsbescherming is beschikbaar alleen in deze landen:

•     • het Verenigd Koninkrijk
  •     • VS
  •     • Canada
  •     • Denemarken
  •     • Ierland
  •     • Duitsland
  •     • Oostenrijk
  •     • Finland
  •     • Italië
  •     • Noorwegen
  •     • Polen
  •     • Zweden
  •     • Turkije
  •     • Zwitserland
  •     • Nederland

3.   Klik op "Identiteitsbescherming Activeren" om naar de IDNotify portal te gaan. Uw Identiteitsbescherming portal wordt automatisch geactiveerd.

Om andere details voor monitoriseren door IDNotify toe te voegen, lees aub de handleiding Details Toevoegen.