Hoe kunt u details aan uw Identity Protection toevoegen

Zodra u Identity Protection geactiveerd heeft, kunt u beginnen details die bewaakt dienen te worden toevoegen, als volgt:

1.    Meldt u zich aan in het onderdeel Mijn Account met uw BullGuard gebruikersnaam en wachtwoord.

IDP02

2.    Klik op de knop Identiteit Bescherming om naar de IDnotify portal te gaan.

3.   Selecteer de tab "Internet Surveillance" en voeg de details die u wilt beveiligen toe (persoonlijk, financieel of contact) door op de knop "Toevoegen" voor elke beschikbare categorie te klikken.

Opmerking: voor elk Detail Type kunt u zoveel details als u wilt invoeren, met uitzondering van de geboorte datum – u kunt alleen maar één geregistreerde geboortedatum hebben.

De informatie die u toevoegt zal opgezocht worden op het moment dat u deze voor het eerst invoert en daarna één keer per 24 uur.