Hoe kunt u de details aanpassen

Om de details die u voor bewaking ingevoegd heeft te bewerken, volg aub deze stappen:

Opmerking: als u uw naam, adres of andere informatie wijzigt, dan raden wij u aan de oude details geregistreerd te houden zodat Identity Protection die ook kan blijven bewaken. Die kunnen nog steeds door dieven gevonden en tegen u gebruikt worden.

1.    Meld u zich aan in het onderdeel Mijn Account met uw BullGuard gebruikersnaam en wachtwoord.

IDP02

2.    Klik op de knop Identiteit Bescherming om naar de IDnotify portal te gaan.

3. Selecteer  de tab "Home" en scrol naar beneden tot u de knop "Bewaakte informatie bewerken" kunt zien.

4. Klik op de knop "Bewaakte informatie bewerken" en voeg nieuwe details toe of bewerk de details die u wilt beveiligen.