Identity Protection waarschuwingen

Zodra een van de bewaakte details gevonden wordt, zult u een waarschuwing krijgen op het e-mailadres da u als uw BullGuard gebruikersnaam heeft aangemeld.

Om uw informatie te controleren en om te zien welke actie de Waarschuwing aanbevelt, volg alstublieft de onderstaande aanwijzingen:

1.    Meldt u zich aan in het onderdeel Mijn Account met uw BullGuard gebruikersnaam en wachtwoord.

IDP02

2.    Klik op de knop Identiteit Bescherming om naar de IDnotify portal te gaan.

3.   Een lijst met notificaties is zichtaar in de tab "Home".

4. Druk op de knop +  ( /icon ) om aanvullende details vooor elke notificatie te zien.

Opmerking: elke notificatie komt met aanvullende informatie over volgende stappen die u moet ondernemen om zeker te zijn dat uw persoonlijk informatie veilig  is.