Premium Protection Handleidingen

Vind de hulp die u nodig heeft met gedetailleerde handleidingen van de verschillende ascpecten van de BullGuard beveiliging.

BullGuard Desktop Beveiliging gebruiken met een andere gebruikersnaam

 

Alle accounts zijn opgeslagen in onze database, waar BullGuard verbinding mee maakt om uw abonnementsgegevens te lezen. Afhankelijk van uw abonnement hebt u toegang tot alle onderdelen van de BullGuard-toepassing of alleen tot bepaalde onderdelen, zoals het Antivirus of de back-upfunctie.

 

Deze handleiding legt uit hoe u zich kunt aanmelden met uw huidige abonnement:

 

1. Maak verbinding met het internet.

 

2. Dubbelklik op het pictogram van BullGuard in het systeemvak (rechts onderin naast de klok):

 

 

Icon

 

 

 

3. Klik op Instellingen in de bovenste werkbalk en daarna op Algemeen:

 

 

Main02

 

 

De aangemelde gebruiker wordt weergegeven onder Account en op de startpagina van de BullGuard-interface.

 

4. Klik op de knop Gebruiker wijzigen.

 

 

gen_007.png

 

 

5. Typ uw werkelijke gebruikersnaam en wachtwoord voor BullGuard in en klik op Aanmelden bij BullGuard.

 

 

Let op: als het wachtwoord is gewijzigd of opnieuw is ingesteld, moet u zich op de hierboven beschreven wijze opnieuw aanmelden met de nieuwe accountgegevens.

 

Alle BullGuard-accounts zijn beschermd met een gebruikersnaam en een wachtwoord, dat u dient aan te maken bij uw eerste registratie. De gebruikersnaam moet een geldig e-mailadres zijn, waar alle e-mail met betrekking tot BullGuard (inclusief betalingsbevestigingen) naar toe wordt gezonden.

 

Bij de accountopties kunt u kiezen of BullGuard automatisch moet inloggen met de verstrekte accountgegevens als het de volgende keer wordt opgestart (optie Automatisch inloggen), en indien nodig de gegevens van uw proxyserver instellen (optie Gebruik proxyserver).

 

Druk op de knop Privacybeleid bekijken als u ons beleid inzake het verzamelen en verwerken van privégegevens wilt lezen.

Was dit nuttig?