Messaging Center

Het Berichtencentrum biedt toegang tot de lopende acties en de Rapporten voor alle BullGuard modules. Het is toegankelijk met:

• een klik op de Main14 knop van de bovenrechter hoek van het scherm,

• een klik op de voortgangsbalk van een module in het Hoofdscherm

• het selecteren van Rapporten of Logboeken uit de (...) menuknop van een module (indien van toepassing)

Als enige acties Bezig zijn, zult u een (x) zien. X is een nummer naast de categorie Alles en naast de plug-ins die op dat moment acties uitvoeren.

Het tabblad Bezig

Als u op een categorie met een (x) ernaast klikt, dan zal/zullen de bezige actie(s) weergegeven worden. U kunt deze pauseren door op de knop Main18 te klikken of stopzetten door op de knop Main19 te klikken.

Een links wijzende pijl naast een item betekent dat die uitgebreid kan worden om meer informatie te krijgen door op het voortgangsbalk te klikken.

AV09

Het tabblad Activiteit

Geeft alle acties weer die met succes uitgevoerd zijn en waarbij er geen verdere actie van u nodig is.  Om de details van handeling te zien, klikt u gewoon op de gewenste melding.

Het tabblad Aanbevelingen

Geeft alle scans die uitgevoerd zijn en waarbij uw actie nodig is en de niet-essentiële invoegtoepassingen die uitgeschakeld zijn weer. Om de details van een handeling te zien klik op de gewenste melding en gebruik de Rapport bekijken, Beheren of Inscakelen knoppen om de beschikbare acties die u kunt ondernemen op te roepen.

Het tabblad Waarschuwingen

Geeft waarschuwingen in verband met uw invoegtoepassingen of de status van uw abonnement weer en laat u de nodige actie te ondernemen om deze te herstellen.

Het tabblad Kritisch

Neemt alle fouten en uitschakelingen van essentiële beveiligingsinvoegtoepassingen op. Het wordt sterk aanbevolen actie te ondernemen zodra u een kritische melding ziet en contact met ons Ondersteuning Team op te nemen als het u niet lukt de fout zelf te verhelpen.

Bepaalde meldingen zullen ook de volgende visuële aanwijzers hebben, waarmee u rekening dient te houden:

• Main17 - betekent hoge ernst - een fout is opgetreden, ofwel moet u een actie ondernemen en het is belangrijk dat u de tijd neemt om ernaar te kijken

• Main16 - betekent middelmatige ernst - acties zijn benodigd, echter is het niet kritisch

WEKELIJKSE RAPPORTEN

Het onderdeel Wekelijkse Rapporten in de linkerkant van het Berichtencentrum biedt uitgebreide informatie over de activiteit van de BullGuard invoegtoepassingen voor een periode van 7 dagen.

WeeklyReport

Als u op elke grafiek klikt, dan zal er meer informatie in het vakje in het onderste gedeelte van het scherm weergegeven worden. Om tussen verschillende weken te browsen gebruik de knoppen Vorige rapport en Volgende rapport.