Problemen verhelpen

Hier kunt u de problemen zien die bij de laatste scan zijn gevonden en kiezen welke problemen BullGuard moet verhelpen.

Om naar dit onderdeel te gaan klik op de Brichtcentrum knop Main14 van het Hoofdvenster, selecteer PC Tune Up van de linkerkant van de lijst en daarna klik op het tabblad Activiteit.

Bij de scans die uitgevoerd zijn en waarbij er verdere actie van u nodig is zal de knop Beheren aanwezig zijn zodra u daarop klikt om die uit te breiden.

Alle resultaten die uw aandacht vereisen zullen een aanbevolen actie op de rechterkant hebben waarop u kunt klikken om het probleem op te lossen of om meerdere opties te krijgen. Voor onderdelen met de aanbeveling Beheren mag u zelf kiezen wat u wilt verwijderen of uitschakelen.