PC Tune Up instellingen (Geavanceerde modus)

In dit onderdeel kunt u de Tune Up items die automatisch hersteld zullen worden configureren. Om het te bereiken klik op de knop van het PC Tune Up onderdeel en selecteer Instellingen > Geavanceerd.

Internet browser cache leegmaken: indien ingeschakeld, verwijdert BullGuard de tijdelijke internetbestanden op uw computer. De locatie van deze map wordt bepaald door Windows-instellingen.

Tijdelijke Windows-bestanden map leegmaken: indien ingeschakeld, maakt BullGuard de map met tijdelijke Windows-bestanden van uw computer leeg. De locatie van deze map wordt eveneens bepaald door Windows-instellingen.

Gebruiker Temp map leegmaken: indien ingeschakeld, zal BullGuard de Temp map van uw computer leegmaken. De locatie van deze map wordt door Windows instellingen bepaald.

Prullenbak leegmaken: indien ingeschakeld, zal BullGuard alle objecten van uw Prullenbak verwijderen. De locatie van deze map wordt door de Windows instellingen bepaald.

Geheugen dump bestanden verwijderen: indien ingeschakeld, zal BullGuard de geheugen dump bestanden die Windows bij een systeem crash aanmaakt verwijderen. De locatie van deze map wordt door de Windows instellingen bepaald.

Crashdumpbestanden verwijderen: indien ingeschakeld, verwijdert BullGuard de dumpbestanden die zijn gemaakt na een systeemcrash.

Windows-logboekbestanden verwijderen: wanneer deze optie is ingeschakeld, verwijdert BullGuard de logboeken die Windows maakt wanneer een toepassing crasht en de logboeken naar Microsoft worden verzonden, maar daarna niet worden verwijderd. De locatie van deze map wordt bepaald door de Windows-instellingen.

Register defragmenteren: indien u deze optie inschakelt, zal BullGuard het Windows-register defragmenteren.

Ongeldige snelkoppelingen verwijderen: als ingeschakeld, verwijder BullGuard de ongeldige snelkoppelingen.

Bestanden van toepassingen van derden verwijderen: als ingeschakeld, controleer en verwijder BullGuard de ongebruikte bestanden van toepassingen van derden.

Tijdelijke Windows Defender-bestanden verwijderen: als ingeschakeld verwijder BullGuard de tijdelijke Windows Defender bestanden aangemaakt tijdens het bijwerken van Windows Defender. De locatie van deze map wordt bepaald door de instellingen van Windows.