Windows opstart toepassingen

In dit onderdeel kunt u een lijst met programma's bekijken die bij het opstarten van Windows gestart worden en u kunt alle onnodige toepassingen uitschakelen of het opstarten van toepassingen uitstellen totdat Windows volledig geladen is. Dit om het Opstartproces te versnellen.

Om dit onderdeel te bereiken klik op de knop BerichtencentrumMain14 in het Hoofdvenster, selecteer PC Tune Up in de lijst op de linkerkant en klik op het tabblad Activiteit. Vervolgens moet u het laatste Rapport uitbreiden, op Beheren klikken en daarna op de knop Beheren naast Windows opstart toepassingen.

Elk programma kan ingesteld worden op Ingeschakeld, Uitgeschakeld of Vertraagd.

Ingeschakeld: de toepassing start bij het opstarten van Windows.

Uitgeschakeld: de toepassing start niet bij het opstarten van Windows, maar u kunt het programma handmatig opstarten.

Vertraagd: de toepassing start bij het opstarten van Windows, maar alleen nadat alle Windows processen en services volledig geladen zijn.

Wijzigingen opslaan: PC Tune Up zal de instellingen die u bij elk programma in de lijst geselecteerd heeft toepassen en opslaan.