Game Booster Overzicht

Invoegtoepassing beschikbaar met

Veilige gaming ervaring, zonder prestatie verlies

Het is niet makkelijk om tussen een uitstekend gaming ervaring en de veiligheid van uw PC tegen online bedreiging te kiezen. Dankzij Game Booster hoeft u deze keuze niet te maken. Met deze invoegtoepassing is het makkelijk om uw spel te genieten zonder wanprestatie van uw PC maar met de volledige voordelen van een top internet beveiliging.

Game Booster beveiligt uw PC tegen frame drops veroorzaakt door programma’s geopend door de gebruiker, die niet essentieel voor het systeem zijn. Dit betekent dat alle actieve programma’s tijdens een game geisloeerd op een CPU core zullen draaien, terwijl de rest van de CPU cores zijn gereserveerd voor de game zodat de gebruiker een betere gaming ervaring krijgt. Omdat alle hedendaagse CPU’s meer dan 2 beschikbare cores hebben, is Game Booster een uitvoerbaar oplossing voor alle gebruikers die een uitstekend en moeiteloos gaming ervaring willen.

Waarom beveilging een probleem voor gamers is?

De typische frustaties van de gamers zijn de constante firewall notificaties en het verbruik van resources die naar een slechtere gaming ervaring kunnen leiden. Het is ook mogelijk dat bijwerkingprocessen tijdens de game starten.
De Game Booster invoegtoepassing van BullGuard biedt een naadloze en grondig aangename spelervaring aan zonder de behoefte om de internet beveiliging programma uit te schakelen.

Wanneer een beveiligingsprorgamma’s op een PC draait, worden bepaalde PC resources gebruikt. Bijvoorbeeld, de real-time bescherming van het antivirus en de constante bewaking van de firewall verzoeken systeem resources en tijd van processor. Als deze resources beperkt zijn, zullen ze de prestatie van het speel involeden, vooral met de hedendaagse performante technologie voor games,die de PC resources zullen overspannen.

Vanwege deze problemen, heeft BullGuard de Game Booster aangemaakt om een indrukwekkende en ononderbroken gaming ervaring aan te bieden, zonder de beveiliging van uw PC te compromitteren.