Game Booster Instellingen

Om dit onderdeel te openen, ga naar Instellingen via het hoofdscherm van BullGuard en selecteer de optie Game Booster.

Via de instellingen, kunt u het onderdeel van Game Booster die detecteert of een game wordt gespeeld en uw PC optimaliseert, inschakelen of uitschakelen.

Indien de optie Automatisch powerplan instellen op BullGuard Max Performance ingeschakeld is, detecteert BullGuard automatisch of een PC gebruiker aan het spelen is en begint het optimaliseren.

Tijdens het spel, wordt een wijdget op uw bureaublad getoond die de optie om het optimaliseren uit te schakelen aanbiedt indien u dat wilt doen.