Upgraden naar de nieuwste Windows-versie

Een belangrijk deel van computerbeveiliging is ervoor zorgen dat alle updates van besturingssystemen en updates van stuurprogramma's voor hardware geïnstalleerd worden. Updates bestaan uit reparaties van bugs en reparaties van vastgestelde beveiligingskwetsbaarheden die, in combinatie met uw beveiligingssoftware, helpen uw systeem te beschermen tegen hackers.

De beste manier om veilig te blijven is zorgen dat Windows Update is ingesteld om updates automatisch te installeren. Als u dit echter handmatig wilt doen, dan volgt hier de manier om op nieuwe updates te controleren:
  1. Open Configuratiescherm of Windows-instellingen.
  2. Klik op Bijwerken en klik op de knop/link “Op updates controleren”.
  3. Zorg ervoor dat u alle updates installeert, zowel de belangrijke als de optionele.