Thuisnetwerk Scanner Rapporten

De thuisnetwerkscanner rapporten is een archief die rapporten van huidige en oude (op aanvraag) scans bevat. U kunt deze bekijken door klikken op Rapporten via de knop in het hoofdscherm va BullGuard onder de invoegtoepassing Thuisnetwerkscanner of via het Berichtencentrum > Onderdeel thuisnetwerkscanner.

In uitvoering: toont de huidige scans. In dit onderdeel, kunt u klikken om de vooruitgang van een huidige scan te zien of om deze te pauzeren of te stoppen. Door klikken op de huidige scan toont het programma informatie over het apparaaat dat wordt gescand  en over het netwerk verbonden aan het apparat.

Activiteit: dit onderdeel wordt beschikbaar nadat de scan voltooid is en toont een lijst van home-netwerk scan rapporten die recentelijk werden afgerond (de datum en tijd van elke scan wordt aangewezen).

Als u op een rapport in de Activiteit onderdeel klikt, kunt u de knop Details Bekijken selecteren die het betreffende rapport van de thuisnetwerkscanner opent.

Het rapport toont:

•  - de tijd wanneer de scan voltooid was;
  •  - de naam van het network waaraan u verbonden was tijdens de scan (als meerdere netwerk verbindingen worden gedetecteerd, het aantaal netwerken wordt getoond ipv van de naam)
  •  - de lijst met de verbonden apparaten.
  •

Opmerking: vanuit dit scherm, kunt u het network en apparat details niet openen of bewerken.