Thuisnetwerkscanner Instellingen

Om dit onderdeel te zien, klik on de knop onder de invoegtoepassing thuisnetwerkscanner en selecteer Instellingen.

In dit onderdeel, kunt u volgende acties doen:

- u kunt de real-time scan functie van de Home-Netwerk Scanner inschakelen of uitschakelen.
  -  de lijst met bewaakte en genegeerde netwerken bewerken
  -  Het tijdstip voor het verwijderen van inactive apparaten van het netwerk selecteren.
  •
Er zijn twee niveaus van instellingen:

Basis Instellingen

U kunt de real-time scan functie van de home-netwerk scanner inschakelen of uitschakelen.
.

Geavanceerde Instellingen

Bewaakte netwerken: door klikken op de knop Lijst Bewerken opent BullGuard een venster met een lijst van alle Bewaakte netwerken.

-  De knop Verwijderen verwijdert de geselecteerde netwerk van de lijst.
  - Als u een netwerk van de lijst van Bewaakte Netwerken verwijdert en daarna opnieuw probeer te verbinden, krijgt u dezelfde notificatie als voor een nieuwe gedecteerde netwerk verbinding.
  •
Genegeerde netwerken: door klikken op de knop Lijst Bewerken opent BullGuard een venster met een lijst van alle genegeerde netwerken.

- De knop Verwijderen verwijdert de geselecteerde network van de lijst.
 - Als u een netwerk van de lijst van Genegeerde Netwerken verwijdert en daarna opnieuw prober te verbinden, krijgt u dezelfde notificatie als voor een nieuwe gedecteerde netwerk verbinding.

Meldingen: schakel de optie Meldingen weergeven voor nieuw verbonden apparaten uit als u geen meldingen voor "nieuwe apparaten" wilt krijgen.
  •
Verwijder inactieve apparaten vanuit het Netwerk overzicht: De drop-down lijst beschikbar onder deze optie geeft de mogelijkheid om een tijd van inactiviteit van een apparaat te kiezen zodat deze apparaten automatisch worden vanuit het netwerk overzicht verwijderd na een bepaalde tijd (nooit, 1 maand, 3 maanden of 6 maanden).