Beveiligde Browser

Plugin verfügbar mit

De Beveiligde Browser biedt de volledige ervaring van een normale browser maar biedt ook meerdere beschermingslagen.

Om de Beveiligde Browser te gebruiken, kunt u de snelkoppeling op het bureaublad gebruiken of de browser direct vanaf het programma BullGuard starten.

Op elk punt in uw browser ervaring wordt u geïnformeerd of uw browsing veilig is, door middel van een aantal controles:
  1. Certificaat: Deze optie controleert of de website een certificaat heeft en of deze geldig is.
  2. Cloud control: Deze optie controleert of de pagina veilig is.
  3. WiFi: Deze optie controleert of de Wi-Fi verbinding veilig is.
  4. HTTP en HTTPS: Deze optie controleert of de bezochte website onveilige items heeft.
  5. DNS versleuteling: Hiermee wordt gecontroleerd of de server waarop u zich bevindt, degene is die u hebt geprobeerd te bereiken.
  6. PC status: Deze optie rapporteert of u PC schoon is.
  7. BullGuard status: Deze optie zorgt ervoor dat uw verbinding ingeschakeld is.
  8. BullGuard VPN: Hiermee wordt gecontroleerd of u BullGuard VPN heeft en wordt u aangeraden deze in te schakelen voor een volledig beveiligde browsersessie.
Onze advies is om de websites die aan deze controles niet voldoen te vermijden.