Instellingen van de Kwetsbaarheden Scanner

Om de Instellingen pagina te zien, klik op de knop  onder Kwetsbaarheden in het hoofdschern van BullGuard en selecteer Instellingen.

Kwetsbaarheden: de mogelijkehid om de Kwetsbaarheden Scanner in en uit te schakelen.

Om de onderafdelingen van de module te zien, klik op de knop Geavanceerd in de rechterbovenhoek van het scherm.

Geïnspecteerdee domeinen: de mogelijkeid om de onderafdelingen in en uit te schakelen. Voor meer informatie, lees de handleiding Kwetsbaarheden Scanner Starten.