Installeren

Om de BullGuard VPN toepassing te installeren, klik hier om de installatiekit te downloaden.

Open uw Downloads map (vor alle browsers de sneltoetsen zijn CTRL en J) en dubbelklik op het uitvoerbare bestand BullGuardVPNSetup.exe om de installatie te beginnen.

Selecteer Ja wanneer u gevraagd bent of u BullGuard VPN wilt toestaan om wijzigingen aan uw PC aan te brengen.

Klik op Installeren en volg de prompts.

Nota: Een Tap bestanddeel wordt ook geïnstalleerd, de BullGuard VPN Tap Adapter. Simpel gezegd is dit een virtueel netwerkkaart die de toepassing laat functioneren.

Zodra het programma geïnstalleerd is, moet u het activeren door het aanmaken van een abonnement of met het inloggen met een bestaande abonnement. Ga aub naar de Abonnement Handleiding voor meer informatie.