Installeren

Open de Google Play Store applicatie op uw apparaat en zoek naar “BullGuard VPN” of Klik Hier als u dit bekijkt vanaf uw Android apparaat.

Klik hierna op INSTALLEREN en de installatie zal uitgevoerd worden.

De installatieprocedure zal snel afgerond worden nadat u op INSTALLEREN heeft geklikt, en als het eenmaal klaar is, kunt u de BullGuard VPN applicatie openen. Om dit uit te voeren, klik op OPENEN.
Als u dit later wilt doen, sluit dan de Play Store applicatie af.