Installeren

Om de BullGuard VPN applicatie op uw iOS apparaat te installeren, zoek dan in de appstore naar BullGuard VPN, of klik op deze link vanaf uw iPhone of iPad.

Klik dan op de download van de cloud knop en wacht tot de applicatie is gedownload en geïnstalleerd. Als dit proces is voltooid, klik dan op de knop “openen” om de applicatie op te starten.

Het eerste scherm vraagt u om in te schrijven of in te loggen. Lees aub account en abonnementen handleiding als u nog niet een account heeft om mee in te loggen.