Hvordan kan jeg finde mine kontooplysninger / oplysninger?

Dit brugernavn er din e-mail-adresse
Når du køber BullGuard fra vores online-butik, oprettes din konto automatisk for dig, med din email-adresse som brugernavn.
Hvis du vil ændre dette, kan du når som helst gøre det fra Min konto

Dit kodeord er registreret af dig
Når du har installeret applikationen, skal du i din Opret konto-vindue se din e-mail-adresse forudindfyldt der, og du kan oprette en adgangskode til din konto.
Hvis du glemmer dit kodeord, kan du nulstille det som vist her.

Ting du kan gøre fra Min konto:

AFSNIT
HVAD DU KAN GØRE
   Mine abonnementer​

Hent BullGuard
     Tjek når abonnementet udløber

Forny eller opgrader dit abonnement

•      Deaktiver / Aktiver den kontinuerlige beskyttelse (automatisk fornyelse)
   Aktive Installationer​

Aktivér / deaktiver installationer

Aktivér din licens​      Hvis du har en nøgle, skal du aktivere den her
   Min Kontooplysninger

Skift dine kontooplysninger: brugernavn, navn, land, sprog

Mine betalinger​      Tjek dine betalinger og fakturaer
   Min kommunikation - Emails      Aktivér / deaktiver e-mail-kommunikation fra BullGuard
   Min kommunikation - Send beskeder
   til

Vælg hvor du skal modtage BullGuard-advarslerne
   Min forældrekontrol      Se forældrekontrolrapporterne