Hvordan finner jeg min kontoinformasjon?

Ditt brukernavn er din e-postadresse
Når du kjøper BullGuard fra vår nettbutikk, blir din konto automatisk opprettet for deg, med e-postadressen din som brukernavn.
Hvis du vil endre dette, kan du når som helst gjøre det fra Min konto

Ditt passord er registrert av deg
Etter at du har installert programmet, bør du se e-postadressen din forhåndsdefinert i vinduet Opprett konto, og du kan konfigurere et passord for kontoen din.
Hvis du glemmer passordet ditt, kan du tilbakestille det, som vist her.

Ting du kan gjøre fra Min konto:

SEKSJON​
HVA DU KAN GJØRE
   Mine abonnementer​

Last ned BullGuard
     Sjekk når abonnementet utløper

Forny eller oppgrader abonnementet ditt

•      Deaktiver / Aktiver kontinuerlig beskyttelse (automatisk fornyelse)
   Aktive installasjoner

Aktiver / deaktiver installasjoner

Aktiver lisensen din​      Hvis du har en nøkkel, aktiver den her
   Min konto detaljer​

Endre kontoinformasjonen: brukernavn, navn, land, språk

Mine betalinger​      Sjekk betalingene og fakturaene dine
   Min kommunikasjon - Emails​      Aktiver / deaktiver e-postkommunikasjon fra BullGuard
   Min kommunikasjon - Send varsler til​       Velg hvor du skal motta BullGuard-varslene
   Min foreldrekontroll​      Se foreldrekontrollrapporter