Waar kan ik mijn account gegevens / informatie vinden?

Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres
Wanneer u een  BullGuard abonnement via onze online winkel koopt, is uw account automatisch voor u aangemaakt, met uw e-mailadres als uw gebruikersnaam.
Indien u de gebruikersnaam wilt wijzigen, kunt u dat op elk gewenst moment via Mijn account doen.

Het wachtwoord is door u geregistreerd
Na het programma geinstalleerd is, in het Account aanmaken venster, zult u uw e-mailadres voorgevuld zien en u kunt daarna uw wachtwoord instellen.
Indien u het wachtwoord vergeet, dan kunt u dat herstellen zoals in de volgende aanwijzing aangeraden.

Acties dat u via Mijn Account kunt doen:

ONDERDEEL
WAT U KUNT DOEN
   Mijn Abonnementen

BullGuard downloaden
     Controleer wanneer het abonnement verloopt
     Vernieuw uw abonnement of upgrade het
     Uitschakelen / Activeren van de automatische verlenging

Actieve Installaties​

Schakel installaties in / uit

Activeer uw Licentie      Activeer uw licentie
   Mijn Accountgegevens

Wijzig uw accountinformatie: gebruikersnaam, naam, land, taal

Mijn Betalingen      Controleer uw betalingen en facturen.
   Mijn communicatie - e-mails​      Schakel e-mailcommunicatie van BullGuard in / uit
   Mijn communicatie - Stuur meldingen
   naar

Kies waar u de BullGuard-meldingen wilt ontvangen
   Mijn Ouderlijk Toezicht      Bekijk de rapporten van ouderlijk toezicht