Hur hittar jag min kontoinformation?

Ditt användarnamn är din e-postadress
När du köper BullGuard från vår webbutik skapas ett konto automatiskt för dig med din e-postadress som användarnamn.
Om du vill ändra det, kan du när som helst göra det från Mitt konto

Du registrerar ditt lösenord
När du har installerat programmet, kommer du att se din e-postadress ifylld i fönstret "Skapa konto" och du kan skapa ett nytt lösenord.
Ifall du glömmer ditt lösenord kan du återställa det enligt anvisningarna som visas här.

Vad du kan göra från Mitt konto:

AVSNITT
VAD DU KAN GÖRA
   Mina prenumerationer

Ladda ner BullGuard
     Kontrollera när din prenumeration löper ut

Förnya eller uppgradera din prenumeration

•      Inaktivera / aktivera kontinuerligt skydd (automatisk förnyelse)
   Aktiva installationer

Aktivera/inaktivera installationer

Aktivera din Licens      Ifall du har en nyckel, aktivera den här
   Min kontoinformation

Ändra din kontoinformation: användarnamn, namn, land, språk

Mina betalningar      Översikt av dina betalningar & fakturor.
   Min kommunikation - E-postmeddelanden      Aktivera/inaktivera kommunikation från BullGuard
   Min kommunikation - Skicka varningar till      Välj vart du önskar få varningarna skickade
   Min föräldrakontroll      Översikt av föräldrarkontrollrapporter