Hvordan afinstallerer jeg BullGuard fra min enhed?

For ANDROID:  Åbn BullGuard-appen, tryk på knappen Indstillinger øverst til venstre og derefter tryk på Fjern.

For APPLE MAC:  Åbn Finder og træk appen til papirkurven.

For WINDOWS DESKTOP:  Skal du afinstallere BullGuard fra Kontrolpanel:
a. For Windows Vista og 7: Gå til Start > Kontrolpanel > Programmer og funktioner.
b. For Windows 8 og 10: Tryk på Windows-tasten på tastaturet, indtast Kontrolpanel og tryk på Enter.

Dernæst skal du finde BullGuard på listen. Vælg den, klik på knappen Fjern og gå igennem afinstallationsprocessen.

Bemærkning: Om at holde indstillingerne
Indstillingen "Gem indstillingerne" gemmer alle antivirus og backup profiler, firewallindstillinger og programmets indstillinger. Det anbefales at gemme brugerpræferencer, hvis du har planer om at geninstallere BullGuard og ønsker at undgå at gennemgå redigering af alle moduler og profiler forfra.

For den komplette guide, klik venligst på dette link.