Hvordan avinstallerer jeg BullGuard fra enheten min?

For ANDROID, åpne BullGuard-appen, trykk på Innstillinger-knappen øverst til venstre, og klikk deretter på Avinstaller.

For MAC, åpne Finder og dra appen til papirkurven.

For WINDOWS, avinstaller BullGuard fra Kontrollpanelen:
a. For Windows Vista og 7: Gå til Start > Kontrollpanel > Programmer og funksjoner.

b. For Windows 8 og 10 trykker du på Windows-tasten på tastaturet, skriver inn Kontrollpanel og trykker på Enter.

Deretter finner du BullGuard i listen. Velg den, klikk på Avinstaller-knappen og gå gjennom Veiviseren for avinstallering.

Merk beholde innstillingene

Alternativet Beholde Instillingene, lagrer alle Antivirus- og Backup-profiler, Brannmurkonfigurasjon og programinnstillinger. Lagre dine preferanser anbefales hvis du planlegger å installere BullGuard på nytt, og vil unngå å gå gjennom å sette opp BullGuard igjen.

For den komplette veiledningen, vennligst klikk på denne linken.