Hoe verwijder ik BullGuard van mijn toestel?

Voor ANDROID, open de BullGuard app, druk op de Instellingen knop linksboven en dan druk op Verwijderen.

Voor MAC, open Finder en sleep de app in de Prullenbak.

Voor VASTE PC, verwijder BullGuard via Configuratiescherm:
a. Voor Windows Vista en 7: Ga naar Start > ConfiguratieschermProgramma’s en onderdelen.
b. Voor Windows 8 en 10 druk op de Windows toets op uw toetsenboord, vul Configuratiescherm erin en dan druk op Enter.

Daarna localiseer BullGuard in de lijst. Selecteer het pogramma, klik op de knop Verwijderen en dan moet u de Verwijderenwizard prompts doorlopen.

Nota over instellingen bewaren
De Bewaar de instellingen optie bevat alle Antivirus en Back-up profielen, Firewal configuratie en applicatie instellingen.  Het bewaren van instellingen is aageraden wanneer u van plan bent om BullGuard opnieuw te installeren en u wilt het opnieuw instellen van BullGuard te voorkomen.

Voor een volledige handleiding, klik aub op de volgende link.