Hur avinstallerar jag BullGuard från min enhet?

För ANDROID, öppna BullGuard-appen, tryck på knappen Inställningar längst upp till vänster och tryck sedan på Avinstallera.

För MAC, öppna Finder och dra appen till papperskorgen.

För WINDOWS PC avinstallera BullGuard från Kontrollpanelen:
a. För Windows Vista och 7: Gå till Start > Kontrollpanelen > Program och funktioner.
b. För Windows 8 och 10 trycker du på Windows-tangenten från tangentbordet, skriv Kontrollpanelen och trycker på ENTER.

Lokalisera och välj BullGuard i listan. Klicka på Avinstallera-knappen och gå genom stegen som visas i guiden Uninstall Wizard.

Notis om att behålla inställningarna
Alternativet för att behålla inställningarna sparar i programminnet Antivirus- och Backup-profiler, brandväggskonfiguration och programinställningar. Att behålla inställningarna är rekommenderat om du planerar att installera om BullGuard och slippa besväret att konfigurera inställningarna på nytt.

För den fullständiga guiden, vänligen klicka på den här länken.