Betaling

Jeg har fornyet, men BullGuard viser stadig det er udløbet. Hvorfor?

Når du fornyer dit abonnement, skal BullGuard applikationen etablere en forbindelse med vores servere for at modtage det opdaterede status for abonnementet.

I BullGuard VPN skal abonnementsstatus automatisk opdateres på en hvilken som helst enhed. Hvis det fejler, log ud og log ind igen.

I BullGuard Antivirus, Internet Security og Premium Protection:

- For Android og Mac opstår opdateringen, hvis du lukker appen og genåbner den.

- For Windows computere, mens opdateringen udføres automatisk efter et stykke tid, kan du også udføre
         en manuel statustjek i applikationen for at sikre dig, at den nye status vises med det samme. For at gøre
         dette på en Windows computer skal du åbne BullGuard applikationen, klikke på knappen Indstillinger og
         derefter Generelt. Fra det vindue skal du klikke på knappen Kontrollér status.

Check_Status