Ofte stilte spørsmål

De vanligste spørsmålene fra våre kunder

Betaling

Jeg fornyet, men BullGuard viser fortsatt som utløpt. Hvorfor?

Når du fornyer abonnementet ditt, må BullGuard-programmet etablere en forbindelse med våre servere for å motta den oppdaterte statusen til abonnementet.

 

I BullGuard VPN skal abonnementsstatus opdateres automatisk, på en hvilken som helst enhed. Hvis det fejler, log ud og log ind igen.

 

I BullGuard Antivirus, Internet Security og Premium Protection:


       - For Android og Mac oppstår oppdateringen hvis du lukker appen og åpner den på nytt.
     
       - For Windows-maskiner, mens oppdateringen gjøres automatisk, etter en stund, kan du også utføre en
         manuell statuskontroll i programmet for å sikre at den nye statusen vises med en gang.
         For å gjøre dette på en Windows-datamaskin, åpne BullGuard-programmet, klikk på Innstillinger
         
knappen og deretter Generelt. Fra det vinduet, klikk på Kontroller status-knappen.

Check_Status

Was this helpful? Yes No

Thank you! Want an agent to assist you? Chat online

Fandt du dette nyttig?