Betaling

Ik heb verlengd maar BullGuard blijkt nog verlopen te zijn. Waarom?

Wanneer u uw abonnement verlengt, moet de BullGuard toepassing een verbinding met onze servers tot stand brengen om de bijgewerkte status van uw abonnement te krijgen.

In BullGuard VPN moet de abonnementsstatus automatisch worden vernieuwd, op elk apparaat. Als het mislukt, log dan uit en log weer in.

In BullGuard Antivirus, Internet Security en Premium Protection:

- Voor Android en Mac, vindt  de bijwerking plaats wanneer u de app sluit en daarna  opnieuw opent.

- Voor Windows computers, hoewel de bijwerking automatisch na enige tijd gebeurt, kunt u ook een
         handmatige “status controleren” in de toepassing uitvoeren om zeker te zijn dat de nieuwe status
         meteen weergegeven is. Om dit op een Windows computer te doen, open de BullGuard toepassing, klik
         op de Instellingen knop, dan op Algemeen. In dat venster, klik op de knop “Status controleren”.

Check_Status