Betalningar

Jag förnyade men BullGuard visar fortfarande som utgått. Varför?

I BullGuard VPN uppdateras prenumerationsstatus  automatiskt, på samtliga enheter. Om det misslyckas, logga ut och logga in igen från applikationen.

När du förnyar din prenumeration behöver BullGuard-programmet upprätta en anslutning med våra servrar för att få den uppdaterade statusen för din prenumeration.

Gällande BullGuard AntivirusInternet Security och Premium Protection:

- För Android och Mac startar uppdateringen om du stänger appen och öppnar den igen.

- För Windows-datorer, även om uppdateringen automatiskt efter en tid, kan du också utföra en manuell
         statuskontroll i programmet för att säkerställa att den nya statusen visas direkt. För att göra detta på en
         Windows-dator öppnar du BullGuard-programmet, klickar på Inställningar och sedan Allmänt. Från det
         fönstret, klicka på knappen Kontrollera status.

Check_Status