Hvad er opdateringsindstillingerne og hvordan man kan løse BullGuard opdateringsproblemer?

For at ændre opdateringsindstillingerne, skal du åbne BullGuard programmet på skærmen og trykke på Indstillinger knappen, som findes i den øverste sektion af hovedvinduet. Et nyt vindue skulle dukke op på skærmen. Der skal du klikke på knappen Avanceret > Generelt > Opdateringer > Der kan du redigere for opdateringsfrekvensen og opdaterings meddelelser som du vil.

BullGuard Home Screen

Bemærkning: Vi anbefaler ikke at indstille opdateringsfrekvensen over 2 timer, da nye antivirusopdateringer bliver sendt ud hver anden time.

Hvis BullGuard fejler at opdatere, kan det være fordi:

1. Dine internetindstillinger er forkerte > Du skal nulstille dine internetindstillinger
         Klik på Windows-knappen og skriv den følgende linje i søgefeltet:
         RunDll32.exe InetCpl.cpl,ResetIEtoDefaults
         Derefter skal du bare bekræfte og alt skulle være i orden.
     2. Din internetudbyder blokerer DNS-serveren > Du skal kontakte dem for at løse problemet.
     3. Der er et problem som påvirker vores server > Vi løser problemet, så der er intet du skal foretage dig
         yderligere.

4. Opdateringerne kan ikke gennemføres, fordi der er noget andet på din computer som blokerer
         BullGuard  > Du skal afinstallere andre sikkerhedsprogrammer fra din computer.