Hva er oppdateringsinnstillingene og hvordan feilsøker du?

For å endre oppdateringsinnstillingene, må du åpne BullGuard-programmet og trykke på Innstillinger-knappen i øverste del av hovedvinduet. I det nylig åpnede vinduet klikker du på Avansert-knappen > Generelt > Oppdateringer > Konfigurer oppdateringsfrekvensen og oppdater meldinger etter eget ønske.

BullGuard Home Screen

Merk: Vi anbefaler ikke å angi oppdateringsfrekvensen på over 2 timer, da nye Antivirus-oppdateringer utgis til den hastigheten.

Hvis BullGuard ikke oppdater, kan det skje fordi:

1. Innstillingene for Internett-tilkobling er feil> Du må nullstille Internett-innstillingene dine
     Klikk på Windows-knappen og skriv inn følgende linje i søkeboksen:
     RunDll32.exe InetCpl.cpl,ResetIEtoDefaults

Bare bekreft, og du er klar.

2. Din Internett-leverandør blokkerer DNS-serveren> Du må kontakte dem for å fikse problemet.

3. Det er et problem med vår server> Vi løser problemet, du trenger ikke å gjøre noe.

4. Oppdateringene kan ikke implementeres, fordi noe annet på datamaskinen din blokkerer BullGuard> Du
     må avinstallere andre sikkerhetsprogrammer fra datamaskinen.