Wat zijn de update instellingen en hoe kan dat opgelost worden?

Om de update instellingen te wijzigen, moet u de BullGuard toepassing openen en rechtsboven in het hoofdscherm op de Instellingen knop klikken. In het nieuw geopende venster, klik op de knop Geavanceerd > Algemeen > Updates >  u kunt daarna de updatefrequentie en update meldingen naar uw voorkeur instellen.

BullGuard Home Screen
Nota: Wij raden u aan om de de updatefrequentie om de  2 uur in te stellen omdat nieuwe Antivirus updates zijn in dit tempo gereleased.

Als de update mislukt, de mogelijke veroorzaken zijn:

1. Uw internet instellingen onjuist zijn, > U moet uw internet instellingen resetten .
         Klik op de Windows knop en typ de volgende lijn  in het zoekvak:
         RunDll32.exe InetCpl.cpl,ResetIEtoDefaults
         Daarna moet u alleen bevestigen.
     2. Uw Internet Provider blokkeert uw DNS server > U moet contact met hen opnemen om dit problem op te
          lossen.
     3. Er is een problem met onze server > Wij zullen het probleem oplossen en u hoeft niks te doen.
     4. De updates kunnen niet geïmplementeerd worden, omdat BullGuard wordt door iets op uw PC
         geblokkeerd > U moet andere beveiligingsprogramma’s op uw computer verwijderen.