Vad är uppdateringsinställningarna och hur felsöker jag dem?

För att ändra uppdateringsinställningarna, öppna BullGuard-programmet och tryck på knappen Inställningar som befinner sig i den övre delen av huvudfönstret. I det nyöppnade fönstret klickar du på knappen Avancerat > Allmänt > Uppdateringar > Ställ in uppdateringsfrekvensen samt nivån för notifieringarna som du får från programmet.

BullGuard Home Screen

Obs! Vi rekommenderar inte att du ställer uppdateringsfrekvensen över 2 timmar, eftersom nya antivirusuppdateringar släpps ungefär med den frekvensen.

Ifall BullGuard inte uppdateras, kan följande orsaker ligga till grund:

1. Felaktiga internetanslutning > Återstäl dina internetinställningar.
         Klicka på Windows-knappen och skriv in följande rad i sökrutan:
         RunDll32.exe InetCpl.cpl,ResetIEtoDefaults
         Bekräfta med att trycka på ENTER
     2. Din Internetleverantör blockerar DNS-servern> Du behöver kontakta deras kundtjänst för att åtgärda
         problemet.
     3. Det finns ett problem med vår server > Vi kommer att åtgärda problemet, du behöver inte göra
         någonting.
      4. Uppdateringarna kan inte implementeras, eftersom något på din dator blockerar BullGuard >
          Avinstallera andra säkerhetsprogram från din dator.